Kristo Mary Michael Maggy Charles Immortality Lodge

Kristo Mary Michael Maggy Charles Immortality Lodge
davidic michaelian gabrielian

zaterdag 4 juli 2020

Wake Up Humanity .... COVID zou wel eens een nieuwe poging kunnen zijn om de mensheid te brainwashen.


Als u uw nieuws volgt van mainstream kranten of televisiezenders, wordt u onderworpen aan Illuminati-propaganda.”
(...)
Hoe minder je televisie en films kijkt, hoe meer controle je hebt over je eigen geest.”
(...)
"Hoe meer het publiek de leugens uitdaagt die worden verteld door de Illuminati-gecontroleerde massamedia, des te meer concordantie er plaatsvindt in de hoofden van de gehersenspoelde politici." (die we willen beschermen)
(..)
"De Illuminati zijn geobsedeerd door seks en geweld."

Bron : Kerth Barker, Mental Liberation in the Age of Thought Control, Deprogramming Satanic Ritul Abuse, MK-Ultra, Monarch & Illuminati Mind Control

Nota : De Illuminati traumatiseren vaak mensen, via sexueel misbruik of via andere methoden, de getraumiseerde slachtofffers worden soms later dan nog meer gecontroleerd door de psychiaters die met medicijnen afkomen om zo de mind-control te bewerkstelligen. Er zijn weinig psychiaters die onafhankelijk werken van de Illuminati. Velen beseffen zelfs niet dat ze in een door de CIA gesponsord nazi-systeem van hersenspoelen van mensen zitten. Stel alles in vraag. Goede artsen komen proberen mensen van de medicatie af te krijgen, en niet omgekeerd. Vertrouw op G'd.

K. Gabriel

De slachtoffers van MK-Ultra en Monarch Mind Control snappen meestal niet dat ze zijn geprogrammeerd. Het is moeilijk in te schatten hoeveel Amerikanen slachtoffer zijn geworden van MK-Ultra, maar we spreken over enkele duizenden, die geen idee hebben dat ze zijn geprogrammeerd. Belangrijke vrijmetselaars, militair personeel, overheidsmensen en verantwoordelijken van de grote bedrijven zijn vaak geprogrammeerd. Sleutelfiguren in de menselijke samenleving zijn vaak de slachtoffers.

De Illuminati hebben vele methoden om dit te doen. Bijvoorbeeld, Ik ken een tandarts die gerecruteerd was door de illuminati, en wanneer ze een client onder narcose brachten, plantten ze sleutelwoorden in. Een andere praktijk van de rijke Illuminati is wanneer ze een client onder narcose brengen, dan planten ze sleutelwoorden in in de cliënts onbewuste geest.

Een andere praktijk is dat de rijke illuminati op feestjes iets in iemand's drankje doen op plaatsen waar drugs en alcohol worden geserveerd. Wanneer er iemand knock-out gaat van de drug worden ze naar een aparte kamer gebracht waar ze worden geprogrammeerd. Eén manier waarop de billionaire Illuminati vertrouwen winnen van zij die voor hen werken is de ingeplante mind control commando's.

De Illuminati controleren de massa-media, de pers, de televisie en films. Visuele triggers triggeren de mensheid. Soms zijn dit symbolen van monarch butterflies, teddyberen, het alziend oog, de piramide, het pentagram, het masker, het labyrint, een bokkenhoofd, en vele andere symbolen.

Wat gebeurt in Europa, Amerika en Israel is mindcontrol op een grote schaal. De maatschappij is gestructureerd door brainwashing specialisten die hun cliënten niet informeren dat ze zijn gebrainwasht. Tenzij je een groot deel van kennis bezit over hoe mind control werkt, zou het kunnen dat je gemindcontrolled tegen je wil en zonder je medeweten.

Iedereen bij wie het opvalt dat ze ze zich dingen niet kunnen herinneren uit bepaalde perioden van hun leven zouden gemindcontrolled kunnen zijn. Als jij het zelf niet bent, ken je vast wel zo iemand. Dit geeft aan hoe wijdverspreid deze tactiek is. Er zijn vele graden waarin de slachtoffers werden gemanipuleerd. Het mechanisme waarmee ze werken is het met het menselijk geheugen.

Opletten dus. In dat opzicht is de hele heisa rond de coronamaskers een vorm van mind control waar je best doorheen ziet.

Kristof Gabriel met dank aan Kerth Barker vanuit zijn boek :

Mental Liberation in the age of thought control,
Deprogramming Satanic Ritual Abuse, MK-Ultra, Monarch & Illuminati Mind Control. Kerth Barker, Auteur van Angelic Defenders and demonic abusers, memoirs of a Satanic Ritual Abuse Survivor.